Wil je intensief met je eigen teksten aan de slag? Je teksten optimaal verbeteren? Kun je niet een hele dag gemist worden op je werk?

Neem privéles!

In individuele sessies besteden we tijd en aandacht aan jouw eigen teksten. We spreken af wanneer het jou uitkomt en de cursus schrijfcoaching is aangepast aan jouw ambitie en leerdoelen.

Samen analyseren, bespreken en herschrijven we je teksten

Je eigen teksten zijn het uitgangspunt voor de individuele sessies. Aspecten van het schrijven die je moeilijk vindt, oefen je met oefeningen-op-maat. Ook je schrijfhouding en belemmeringen komen aan de orde.

Duur en locatie

Schrijfcoaching duurt twee uur per sessie en vindt plaats op je werk. Schrijfcoaching is geschikt voor iedereen die regelmatig schrijft.

Investering

De sessie kost € 95 per uur, dit is inclusief hand-outs. Je kunt de schrijfcoaching uitbreiden met coaching-op-afstand.

Coaching-op-afstand

Bij coaching-op-afstand mail je een tekst naar de trainer. Die geeft feedback en tips waarmee jij je tekst kunt perfectioneren.

Geïnteresseerd?

Leontine biedt deze dienst aan onder een ander vlag. Kijk op leontinetacoma.nl voor haar nieuwste aanbod.

Cursisten zeiden:

"Dank voor je inzicht, het maakt veel helder. Ons gesprek was sowieso een eyeopener voor mij. Jouw kijk op de processen in mijn werk en de (onbewuste) belemmeringen en dilemma's waar ik tegen aanloop bij het schrijven kan ik nu beter onder woorden brengen en plaatsen."

"Ik vond de bijeenkomsten zeer prettig. Ik kon mijn eigen tempo en leerwensen bepalen. Leontine speelde daar goed op in. Ik kreeg zeer duidelijke uitleg en de lesstof werd met voorbeelden ondersteund. Leontine, nogmaals hartelijk dank!"

Connect with Leontine

Leontine werkt onder de vlag van leontinetacoma.nl. Neem een kijkje!

Go to top