Hoe begin je als je iemand niet kent maar wel net een prettig telefoongesprek hebt gehad? Bestaat er iets anders dan ‘Naar aanleiding van’? Hoe zorg je dat je mails ook goed leesbaar zijn op een smartphone?

Update je schrijfstijl!
In de cursus Up-to-date mailen stap je af van je ingesleten gewoontes en maak je je een moderne, frisse schrijfstijl eigen. We oefenen hoe je een mail anders-dan-anders begint, hoe je je boodschap duidelijk over laat komen en hoe je tegelijkertijd je relatie met je lezer goed houdt (als je dat wilt tenminste ).Ook bespreken we hoe een smartphone de lay-out van je mails beïnvloedt en hoe je daar rekening mee kunt houden.

Na deze cursus

  • schrijf je geen clichés meer maar kun je volop variëren
  • komt je boodschap zeker weten over
  • ben je niet alleen duidelijk maar kun je ook je lezer te vriend houden en
  • ben je weer helemaal bij op het gebied van moderne communicatie.


Up-to-date mailen

bestaat uit één tot vier dagdelen, afhankelijk van de onderwerpen die je aan bod wilt laten komen. Hij vindt plaats bij jou in het bedrijf of juist op een andere locatie en is voor iedereen die met meer gemak en fris wil mailen.

Investering

Je betaalt € 625 per dagdeel uitvoering. Dit is inclusief lesmateriaal. Wil je er ook een toegankelijk naslagwerkje bij? Ik adviseer je graag over een leuk en handig boekje.

Geïnteresseerd?

Leontine biedt deze training aan onder de vlag van leontinetacoma.nl. Neem een kijkje!

Connect with Leontine

Leontine werkt onder de vlag van leontinetacoma.nl. Neem een kijkje!

Go to top